Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

22/1/2019

Temps x Temps inicia el 2019 celebrant el seu desè aniversari

Aquest dimecres, 23 de gener, celebrarem els deu anys de Temps X Temps, amb una actuació musical i moltes altres sorpreses.

El servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu gestiona des de l’any 2009 el programa Temps X Temps (TXT). L’objectiu del programa és promoure els intercanvis gratuïts de coneixements i habilitats entre les persones que viuen a Manlleu. Cadascú pot donar un servei i rebre’n un altre a canvi. Per tant, es basa en el principi d'ajuda mútua entre la ciutadania. 

Aquests intercanvis ens ajuden a millorar la nostra vida quotidiana: fem  activitats conjuntes entre dues o més persones, gaudim d’aquells moments per parlar i reforçar els vincles solidaris i també per participar en projectes comunitaris. 

El proper dimecres, 23 de gener, es celebraran aquests deu anys en un acte obert a la ciutadania, que es farà a la sala d’exposicions de Can Puget , plaça de Dalt Vila, 1, a les 17.30 h. En el marc de l’acte es presentaran les activitats programades de gener a juny. 

Les persones que estigueu interessades a venir us heu d’apuntar enviant el vostre nom i cognoms a tempsxtemps@gmail.com  o bé trucant a Can Puget T. 93 8515022.

 


Imatges relacionades

190122 TEMPS X CELEBRAR EL 10È ANIVERSARI.jpg

Data de modificació: 22/01/2019 12:04:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter