Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/1/2019

Josep Pedrals presenta el seu llibre Els límits del Quim Porta a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA

La presentació serà el proper dijous dia 24 de gener, a les 19.30 h i anirà a càrrec d’Immaculada Tubau, glosadora.

L’últim llibre de Josep Pedrals, Els límits del Quim Porta (La Breu edicions) tanca una trilogia precedida per El furgatori (2006), que va tenir una versió teatral, i El romanço d'Anna Tirant (2012), on l’autor reflexiona sobre el procés creatiu. L’obra és un assaig literari, amb format de novel·la, que té uns dos-cents poemes intercalats, impregnada de la ironia i agudesa habituals de Pedrals. El llibre té 10 capítols que segueixen els cicles del rosari. 

El protagonista de la trilogia, en Quim Porta, en aquesta ocasió ha desaparegut. Pedrals i Carmina mantenen una dialèctica sobre aquesta desaparició. Els amics de la parella també intervenen. Els jocs de paraules són constants i l’estil és volgudament dens. 

Josep Pedrals (1979) és poeta i recitador. Ell mateix diu que escriu per necessitat, per voluntat i per encàrrec. Polifacètic, és formador a l’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès, ha estrenat diverses obres de teatre i ha format part de diversos projectes musicals, i en aquests moments lidera el grup de pop irònic “Els nens eutròfics”. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació escrita i televisiva, divulgant poesia. Ha estat també promotor de projectes com l’Associació Horinal i de festivals de poesia en diversos punts de Catalunya. Allà on hi ha poesia, l’hi trobareu. 

Immaculada Tubau, mestra i promotora de l’Espai de glosa dels dimecres a l’Ateneu Manlleu, coneix Pedrals de trobades de glosadors i aquest acte promet ser un gran espectacle de la paraula. Cultura 100%. 

La presentació del llibre Els límits del Quim Porta serà el proper dijous dia 24 de gener, a les 19.30 h a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA.

 


Imatges relacionades

190121 presentació_llibre_Pedrals.jpg

Data de modificació: 21/01/2019 11:18:23

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter