Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

18/1/2019

Inscripcions obertes per la segona edició del curs ‘Manlleu per la convivència’

El curs té una durada de 14 hores i té com a objectiu contribuir a fomentar la convivència positiva entre les persones que viuen al municipi

El proper dimecres 23 de gener comença la segona edició del curs Manlleu per la convivència, impulsat pel Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Manlleu i l’Institut Diversitas, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Es tracta d’una formació gratuïta adreça a veïns i veïnes de Manlleu compromeses amb la convivència positiva en la diversitat. Manlleu per la convivència té el propòsit de contribuir a fomentar la convivència positiva entre les persones que viuen al municipi tot motivant i donant eines teòriques i pràctiques a les persones participants per tal que puguin desenvolupar accions de promoció de la convivència en la diversitat en els seus respectius contextos.

La formació anirà a càrrec de Rodrigo Prieto i Anna Berbel, de l’Institut Diversitas. Durant el curs es treballaran continguts relacionats amb el fenomen migratori, conceptes clau com ara estereotips, prejudicis, rumors, discriminació... També es donaran a conèixer bones pràctiques de convivència intercultural i s’aprendrà a dissenyar i avaluar accions i projectes interculturals.

El curs tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA els dimecres, de 7 a 9 del vespre a partir del 23 de gener. Inclou cinc sessions de formació, una sessió de seguiment i una sessió d’avaluació, que fan un total de 14 hores. Les sessions de formació combinaran breus exposicions amb exercicis i debats. La sessió de seguiment està orientada a assessorar les persones participants en el disseny de les accions de sensibilització que es proposin realitzar. I en la sessió d’avaluació serà el moment de reflexionar sobre els encerts i reptes de l’acció formativa en el seu conjunt.

 

Les persones interessades en participar al curs s’han d’inscriure enviant un correu a l’adreça educacio@manlleu.cat o bé trucant al Servei d’Educació a l’Edifici Can Puget de Manlleu: 93 851 50 22.


Imatges relacionades

190117 Curs manlleu convivencia.JPG
190117 Curs manlleu convivencia cartell.jpg

Data de modificació: 18/01/2019 09:08:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter