Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/1/2019

El Cicle Mosical clou amb una exposició fotogràfica col·lectiva a Can Puget

Aquesta exposició fotogràfica tanca el Cicle Mosical, un projecte mancomunat entre diversos municipis que combinava propostes musicals i gastronòmiques a diversos espais emblemàtics d’Osona. L’exposició es podrà visitar a Manlleu del 12 al 27 de gener de 2019.

Can Puget acollirà l’exposició fotogràfica Mosical. Aquesta exposició fotogràfica col·lectiva forma part de les activitats organitzades dins el ‘Cicle Mosical’. El Mosical és un projecte comú entre els 6 municipis d’Osona: Manlleu, l’Esquirol, Rupit-Pruit, Tavertet, Sant Pere de Torelló i Les Masies de Voltregà i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. A més de música i gastronomia, a cada parada del cicle Mosical també hi participaven els grups fotogràfics locals, i en aquesta exposició es podrà veure una mostra de les imatges preses en els diferents actes realitzats al territori. 

L’exposició es podrà visitar a Manlleu del 12 al 27 de gener de 2019, a la Sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela 1-3, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre.


Imatges relacionades

Cartell expo Mosical Manlleu

Data de modificació: 09/01/2019 11:23:46

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter