Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

20/12/2018

El concert de Nadal d’Amics de la Música de Manlleu porta a la ciutat l’espectacular trio de veus negres The Sey Sisters

Aquest concert, que clausura el 28è cicle de concerts i dóna la benvinguda al nou any 2019, serà el diumenge dia 30 de desembre, a les 18 h. a l’Església de Santa Maria de Manlleu.

Amics de la Música de Manlleu programa com a concert de Nadal l’espectacular trio de veus negres The Sey Sisters, que endinsaran al públic en un sentit viatge musical des del gospel fins a la música africana, passant pel soul. Cants impregnats de profunda emoció que sorgeixen contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur, posaran el punt i final al cicle 2018 d’Amics de la Música de Manlleu. 

El cicle d’enguany ha combinat la delicadesa de la música i dansa iraní, amb l’atreviment de “Club Monteverdi”, amb l’emblemàtica òpera barroca Dido i Eneas que oferí el Memorial Josep Roqué i Castell, amb el trio barroc del cafè que ens apropà a la Venècia de Vivaldi i Albinoni, amb els quintets de vent i piano de Mozart i Beethoven i amb “ Si vera somnia”, una obra del compositor manlleuenc Jordi Domènech que amb un llenguatge personal i contemporani ens obsequià amb nous horitzons sonors. 

The Sey Sisters, amb una agradable fusió de l’ànima gospel i de l’esperit africà, aquestes tres germanes de descendència ghanesa estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu ritme, la seva contagiosa energia, el seu inqüestionable talent i la seva veritable passió. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gospel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents. 

THE SEY SISTERS

Edna Sey veu

Kathy Sey veu i percussió

Yolanda Sey veu

Albert Bartolomé piano i saxo 

Aquest concert compta amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX, de l’Ajuntament de Manlleu-Cultura i d’empreses i organismes de la comarca, que fan possible que Manlleu pugui presumir de tenir, des de ja fa 28 anys, un cicle de concerts de música clàssica excepcional. 

El concert tindrà lloc a l’Església de Santa Maria, a les 6 de la tarda, el diumenge dia 30 de desembre de 2018. Preu: 10 euros i 5 euros pels socis d’Amics de la Música de Manlleu i pels menors de 16 anys.

Venda d’entrades: Al Museu del Ter, de dimarts a diumenge de 10 h a 14 h, Tel. 93 851 51 76 i a taquilla 45 minuts abans del concert.

 


Imatges relacionades

181220 sey_sisters.jpg

Data de modificació: 20/12/2018 08:56:13

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter