Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/12/2018

Manlleu acollirà les finals del Campionat de Catalunya de Boxa Amateur

La competició, organitzada per la Federació Catalana de Boxa i el Hook School Club de Boxa, es celebrarà durant tot el dissabte 15 de desembre al Pavelló municipal d’Esports de Manlleu, i comptarà també amb una trobada de boxa educativa.

El proper dissabte 15 de desembre, el Pavelló municipal d’Esports de Manlleu acollirà els Campionats de Catalunya de Boxa amateur, un esdeveniment esportiu de referència dins dels esports de contacte del nostre país. 

Des de les 9 del matí i fins a les 11 es farà una trobada de boxa educativa. Aquesta és una modalitat esportiva sense contacte, per joves de 6 a 14 anys. La principal motivació d’aquesta pràctica és la d’apropar l’esport de la boxa als més joves, així com la seva filosofia i valors socialitzadors i educatius. La diferència principal amb la boxa amateur i professional és principalment la idea de no causar dany al contrari i de sancionar qualsevol comportament violent. Aquesta modalitat esportiva es treballa sempre des d’una mirada lúdica i respectant les característiques evolutives dels infants i joves practicants, potenciant les seves qualitats físiques bàsiques i treballant els valors del respecte, disciplina, fair-play i companyerisme. 

A partir de les 11 del matí, s’iniciaran les finals del Campionat de Catalunya de boxa amateur Elit, amb la disputa de combats en categories junior, joves i sèniors, tant femenins com masculins, amb participants d’equips de tota la geografia catalana.  

Durant les dues últimes setmanes s’han anat disputant les eliminatòries prèvies i, per tant, aquests combats ja reuneixen els millors boxejadors actuals. 

Els combats en categoria promeses, s’aniran succeint durant tot el dissabte. Es tracta de finals amb més divisió de pesos en els que els boxejadors son menys experimentats, des de debutants fins a un màxim de 4 combats. 

Per a més informació: info@hookschool.com i al telèfon 636436351


Imatges relacionades

181213 cartell cts catalunya boxa 2018 (1169 x 1653).jpg

Data de modificació: 13/12/2018 13:13:59

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter