Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/12/2018

“Menja bé, tu hi guanyes”, una exposició itinerant dirigida a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys que es pot veure al Museu del Ter

Des del passat 4 de desembre i fins el proper dilluns dia 17 de desembre, el Museu del Ter acull l’exposició “Menja bé, tu hi guanyes” cedida per la Diputació de Barcelona i que té per objectiu promoure hàbits alimentaris saludables entre els infants.

Durant tota aquesta setmana i fins el dilluns dia 17 de desembre podreu visitar al Museu del Ter l’exposició Menja bé, tu hi guanyes. 

Es tracta d’una exposició itinerant dirigida a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys que vol ensenyar als infants què és la piràmide alimentària, que coneguin com es classifiquen els diferents tipus d'aliments i quina és la millor manera de combinar-los. 

L’exposició també incideix en la importància dels hàbits higiènics, l'activitat física i el descans, tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable.

L’exposició està pensada perquè l’infant participi de manera activa en l’aprenentatge dels bons hàbits alimentaris i està dotada de mitjans audiovisuals i interactius.


Imatges relacionades

181210 imatge promocional exposicio menja be.jpg

Data de modificació: 10/12/2018 12:23:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter