Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/12/2018

L’Escola Bressol Colors, l’escola Puig-Agut, l’escola Casals Gràcia i l’Institut del Ter obtenen el distintiu d’Escola Verda

L’acte de lliurament va fer-se el dissabte 1 de desembre a Cornellà i així la totalitat dels centres de Manlleu ja disposen d’aquest distintiu.

Després de dos cursos de formació i preparació, el dissabte 1 de desembre al matí representants de l’Escola Bressol Colors, l’escola Puig-Agut, l’escola Casals Gràcia i l’Institut del Ter van rebre van rebre el Distintiu d’Escola Verda (veure fotografia a l’apartat d'imatges relacionades). L’acte de lliurament va fer-se al Museu Agbar de Cornellà del Llobregat en el marc XVI Trobada Escoles Verdes.

En l’actualitat doncs, Manlleu ja compta amb tots els centres educatius inscrits al programa d’Escoles Verdes. Aquest programa sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d'afrontar, des de l'educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat (veure més informació a l'apartat d'enllaços relacionats). Per tant, es plantegen tres grans objectius:

  • Ajudar els centres a incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l'entorn, etc.).
  • Promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn.
  • Afavorir l'intercanvi entre els centres que comparteixen uns mateixos objectius.

El nombre de centres educatius adherits al Programa escoles verdes el curs 2018-2019 és de 677.

Des de l’Ajuntament felicitem als centres que el passat 1 de desembre van obtenir el distintiu i els encoratgem a continuar treballant per la sostenibilitat dins i fora de les aules!


Imatges relacionades

Lliurament distintiu EV

Enllaços relacionats

Data de modificació: 03/12/2018 12:14:59

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter