Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

27/11/2018

Manlleu organitza una xerrada sobre la Gestió de l’arbrat urbà

El proper dilluns dia 3 de desembre, a les 18:30h a l’Ajuntament de Manlleu, Antoni Falcón, expert en arbrat urbà, explicarà quina utilitat tenen els plans directors de l’arbrat urbà i parlarà del de Manlleu.

El dilluns 3 de desembre, a les 18:30 h, tindrà lloc al segon pis de l’Ajuntament de Manlleu la xerrada sobre "la Gestió de l’Arbrat Urbà”, a càrrec d' Antoni Falcón, coordinador de l’equip redactor del Pla Director de l’Arbrat Urbà de Manlleu.

Un pla director de l’arbrat urbà vol potenciar l'arbrat i millorar-ne les condicions per obtenir els màxims serveis ambientals i socials. Substituir arbrat que no estigui en bones condicions per altres espècies més adequades i triar espècies que no siguin vulnerables al canvi climàtic, tenint en compte que siguin espècies poc propenses a plagues i malures i que no provoquin al·lèrgies, són algunes de les accions proposades en aquests plans directors.

L’objectiu de la xerrada que tindrà lloc a Manlleu el proper dilluns dia 3 de desembre és explicar la utilitat d’un Pla Director de l’Arbrat Urbà, conèixer el de Manlleu i saber quins criteris es segueixen per escollir els tipus d’arbres i fer el seu manteniment.

Aquesta xerrada es gratuïta i al final hi haurà un torn obert de preguntes.

Per a més informació, us podeu adreçar a Serveis Territorials de l’Ajuntament, amb el telèfon 93 850 66 66 o enviant un correu electrònic a urbanisme@manlleu.cat 


Imatges relacionades

181127 xerrada_arbrat.jpg

Data de modificació: 27/11/2018 17:57:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter