Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

19/9/2016

El 25 de setembre es celebra la bicicletada familiar “Pedala 2016”

L’activitat s’emmarca en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que es celebra del 16 al 22 de setembre a tot Catalunya.

Com a acte lúdic i reivindicatiu, dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 l’Ajuntament i XARXAMPA organitzen la desena edició de la pedalada contra el canvi climàtic. Enguany, la pedalada pren el lema ”Mobilitat intel·ligent, economia potent”.

Com en les edicions anteriors, la bicicletada s’ha pensat com una activitat familiar gratuïta i apta per a tots els públics. La sortida es farà a les 10h davant del Museu del Ter i el recorregut serà de 5 km, al llarg del passeig del Ter i fins a arribar a la Platja del Dolcet. Allà es farà una breu parada on s’entregarà la matrícula i l’obsequi a tothom qui participi, proporcionats per la Generalitat de Catalunya. A continuació, es retornarà a la plaça Fra Bernardí on es finalitzarà la bicicletada i es servirà un entrepà.

Les inscripcions són gratuïtes i es faran mitja hora abans d’iniciar la bicicletada. Animeu-vos a participar, el medi ambient és cosa de tots!

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema europeu ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent.’, la Setmana del 2016 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l'hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

 

Per a més informació, adreceu-vos al Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament (mediambient@manlleu.cat).

 

 


Imatges relacionades

Cartell pedala 2016

Data de modificació: 19/09/2016 15:10:49

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter