Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

26/11/2018

Can Puget acull l’exposició "Ultreya". El Camí de Santiago del pintor i artista Juan Varea

L’exposició s’inaugurarà el dissabte dia 1 de desembre, a les 18 h, amb una xerrada i un documental del Camí de Santiago a càrrec del mateix pintor, i es podrà visitar fins el dia 23 de desembre a la sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu.

El mestre pintor Juan Varea presenta una nova exposició: “Ultreya”. El Camí de Santiago. La paraula Ultreya és una antiga paraula espanyola que feien servir els pelegrins de Compostel·la per saludar-se i animar-se quan es trobaven al llarg del camí. Aquesta paraula, probablement derivada del llatí ultra, significava "Endavant!". 

L’exposició consta de 35 obres pintades a l’oli de diferents llocs i indrets del Camí de Santiago, camí recorregut de l’est a l’oest. Una exposició que agradarà a tots els visitants i no solament pel seu significat, si no per la bellesa dels indrets recorreguts i visitats per l’artista. L’exposició s’acompanya amb un audiovisual, on queda reflectida l’essència del pelegrí.

Amb aquesta exposició hi ha el desig, per part de l’artista, de comunicar i compartir l’experiència viscuda durant el llarg trajecte del Camí de Santiago, per aquest motiu el dia de la inauguració el mateix artista oferirà una xerrada. 

La inauguració de l’exposició “Ultreya”. El Camí de Santiago, olis de Juan Varea, tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3), el dissabte 1 de desembre, a les 18 h. 

Aquesta exposició forma part de les activitats organitzades a Manlleu, en el marc del Badanadal. 

L’exposició es podrà visitar fins al 23 de desembre de 2018

Horari: de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre 

Per a més informació sobre l’exposició podeu contactar amb el professor i pintor Juan Varea 629992601.


Imatges relacionades

181126 cartell expo Juan Varea.jpg

Data de modificació: 26/11/2018 11:19:23

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter