Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

22/11/2018

Participa al Pla Local de Joves de Manlleu!

El divendres 30 de novembre a les 18.30h a Can Puget es farà una trobada on es debatran les propostes que fan els joves relacionades amb l’oci, la feina, l’habitatge, el transport, etc. per poder prioritzar-les i incloure-les en el pla. També es poden fer aportacions en línia a través de la web de Participació Ciutadana.

Des de fa uns mesos s’ha posat en marxa el Pla Local de Joves, que és una eina que l’Ajuntament té al seu abast per planificar amb el jovent les accions, programes i recursos municipals adreçats a la gent jove. 

Entre els mesos d’abril i octubre d’aquest any hem estat recollint les necessitats del jovent de Manlleu i ho hem fet amb gairebé 100 joves de la ciutat. A partir d’ara, arriba el moment de fer propostes que donin sortida a les vostres necessitats! 

Si tens entre 16 i 29 anys, ens agradaria molt que ens facis arribar les teves propostes. Pots fer-ho de dues maneres: 

  • En persona venint a Can Puget el divendres 30 de novembre a les 18.30h. Debatrem les propostes que feu els joves relacionades amb l’oci, la feina, l’habitatge, el transport, etc. i decidirem quines volem que tirin endavant (i per tant s’incloguin al Pla). Aquest espai és una bona oportunitat per a tot@s i per això ens agradaria comptar amb tu el dia 30. Vindràs? És una sessió oberta a tots els i les joves, podeu venir amb qui vulgueu i com més siguem, millor. L’única cosa que us demanem és que ens confirmeu que vindreu. Podeu fer-ho de diferents maneres: enviant un correu a jovent@manlleu.cat o bé cliqueu aquí.

 


Imatges relacionades

181122 pla_local_joves.png

Data de modificació: 22/11/2018 17:57:34

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter