Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/11/2018

El dijous 22 de novembre es farà l'última recollida mòbil de residus especials d’empreses de l'any

La recollida es farà de 9 a 13h a la deixalleria i per participar-hi cal enviar el formulari de participació uns dies abans

El dijous 22 de novembre al matí es farà la tercera recollida mòbil de residus tòxics i perillosos per empreses. Aquesta serà l'última recollida d'aquest any 2018.

Aquest servei és prestat per l’empresa gestora Bidones JP Garcia, SL (codi de gestor E-945.06), adjudicatària del procés de contractació fet per l'Ajuntament. Com ja és habitual la recollida es farà a la deixalleria municipal (C/Eduard Rifà, 74-76) de 9 a 13h i per participar-hi cal haver enviat prèviament el formulari a l’empresa gestora.

La majoria d'empreses, amb major o menor quantitat, produeixen residus tòxics o perillosos (draps bruts, àcids, pintures, dissolvents, esprais...). Aquests residus reben el nom de residus especials i es caracteritzen pel seu elevat poder contaminant. La legislació ambiental obliga a totes les empreses a gestionar els residus especials mitjançant centres autoritzats per al seu transport i tractament.

Per saber com participar en la recollida podeu consultar els apartats de documentació adjunta i d’enllaços relacionats.


Imatges relacionades

Deixalleria

Documentació adjunta

Data de modificació: 13/11/2018 17:23:54

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter