Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/11/2018

Manlleu engega una acció de participació en el marc de l’elaboració del Pla de Salut de Manlleu 2018-2023

Amb l’objectiu d’identificar el que genera salut a les persones que viuen a Manlleu i els aspectes de millora de la salut de la població, avui, s’obre una enquesta que es podrà respondre fins el 21 de desembre, per detectar-ho.

A partir d’avui, 12 de novembre, i fins el 21 de desembre, s’inicia una acció de participació que vol recollir les aportacions de la ciutadania referents a la salut. A través d’una enquesta amb dues preguntes: Què creus que t’aporta salut i benestar a Manlleu? / Què milloraries a Manlleu per tenir més salut i benestar? s’espera rebre propostes i aportacions que es puguin incloure al Pla de Salut 2018-2023. 

L’enquesta es podrà respondre de forma presencial i també via web. Es distribuiran bústies (urnes) en diversos espais del municipi per tal que les persones de Manlleu puguin aportar les seves propostes, a instituts, casals, farmàcies, al CAP, a l’hospital i a equipaments municipals entre d’altres.   

Aquesta activitat s’emmarca en el procés d’elaboració del Pla de Salut de Manlleu 2018-2023, que és l'instrument de planificació que ha de servir com de marc de referència per a incloure la salut a totes les polítiques del govern municipal, amb una mirada d’equitat. 

El Pla Local de Salut s’està treballant des de l’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Manlleu conjuntament amb la Diputació de Barcelona.   

Podeu accedir a aquest procés participatiu i fer-nos arribar la vostra opinió a: http://participa.manlleu.cat/pl1/processos-oberts/id10/pla-local-de-salut-de-manlleu.htm


Imatges relacionades

181112 pla_salut_local_enquesta.jpg

Data de modificació: 12/11/2018 14:07:12

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter