Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/11/2018

S’organitza una formació pràctica sobre "L'hort a l'hivern"

Es farà el dissabte 10 de novembre de 10:30h a 12h del matí al Museu del Ter.

El dissabte 10 de novembre al matí s’ha organitzat una formació sobre l’hort a l’hivern. Aquesta formació és gratuïta i es farà de 10:30h a 12h a l’auditori Roca del Museu del Ter. Si el temps acompanya, després d’una explicació inicial es baixarà als horts de Can Sangles per veure com aplicar de forma pràctica els coneixements adquirits. En cas de pluja la formació es farà igualment. 

Aquesta formació es dirigeix a les persones que tenen un hort a alguna de les quatre zones municipals (Can Sangles, Platja del Dolcet, Can Ramisa i la Coma) o a qualsevol d’altra que hi tingui interès. Per participar-hi no cal la inscripció prèvia.

La formació anirà a càrrec del biòleg Pere Crosas i tractarà sobre els cultius que es poden plantar a l’hivern i les tasques de manteniment que es poden fer a l’hort durant aquests mesos per preparar-lo per la nova temporada.

Actualment l’Ajuntament disposa d’algunes parcel·les d’hort lliures a diverses zones municipals. Les persones interessades, poden informar-se’n al Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament (Pl. Fra Bernadí, 6, 3a planta. a/e: mediambient@manlleu.cat, telèfon: 93.850.66.66, ext. 20120).


Imatges relacionades

l'hort a l'hivern

Data de modificació: 09/11/2018 08:11:19

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter