Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/11/2018

Comença la recollida de roba i complements pel nou intercanvi de roba de tardor

El dilluns 5 de novembre ha començat la recollida de roba per a l’intercanvi “Tenim roba estesa” que organitza el programa Temps X Temps els dies 23 i 24 de novembre.

Aquesta setmana comença la recollida de roba i complements pel nou intercanvi de roba de tardor. 

Temps X Temps torna a organitzar l’intercanvi de roba i complements aprofitant el canvi d’armaris, i anima a la gent a portar aquelles peces de roba que han quedat petites o que ja no porten, per intercanviar-les per altres: vestits, faldilles, pantalons jerseis, mocadors de coll, gorres, bijuteria... 

L’intercanvi es farà en dos dies diferents; el divendres 23 de novembre hi haurà el de la roba de nens i nenes de 0 a 6 anys i el dissabte 24 de novembre hi haurà el de totes les edats. L’intercanvi de roba general es farà a l’espai Express, al costat de l’ajuntament, i l’infantil a l’escola bressol Els Picarols. 

Per participar a l’intercanvi cal portar prèviament un màxim de 5 peces de roba usada i ben conservada, que es podran canviar pels tiquets que s’utilitzaran el dia de l’intercanvi. La recollida de roba es farà del 5 al 19 de novembre. 

Per a més informació truqueu a Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu 93 851 50 22.


Imatges relacionades

181108 intercanvi_TxT.jpg

Data de modificació: 08/11/2018 13:17:59

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter