Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/11/2018

Jornada a Manlleu sobre gestió energètica a l’empresa

El Museu del Ter de Manlleu acollirà el proper 14 de novembre la jornada-networking ‘Energia i Empresa: Qualitat, compra agregada i gestió 4.0’.


El Museu del Ter de Manlleu acollirà el proper 14 de novembre la jornada Energia i Empresa: Qualitat, compra agregada i gestió 4.0, dirigida a empreses, personal tècnic i a totes les persones interessades en gestió energètica. La jornada té com a objectiu donar a conèixer eines i solucions per aconseguir l’estalvi i la millora de l’eficiència energètica de les empreses. També vol oferir un espai per a compartir inquietuds, resoldre dubtes i fer noves aliances. 

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Manlleu, l’Agència de l’Energia d’Osona, AICO i Creacció. És la segona jornada organitzada de forma conjunta per aquestes entitats, amb la finalitat d’augmentar el coneixement sobre l’àmbit energètic entre les empreses de la comarca. 

L’activitat començarà a les 9 del matí amb la presentació i benvinguda i, tot seguit, el director de Smartgrid.cat, Pep Salas, exposarà els reptes de l’empresa catalana en matèria energètica de cara al 2030. Des de la Direcció General de Mines, Energia i Seguretat Industrial de la Generalitat, Maria Eugènia Gil parlarà dels drets de l’empresa com a consumidora de subministrament elèctric. Seguiran les experiències del gerent de Bioquat, José Enrique Vázquez, sobre compra agregada d’energia, i de l’enginyer d’Orlocat Manel Massaguer, sobre tecnologies de gestió energètica en la indústria 4.0. Finalment, Montse Pujol, de Badabadoc Comunicació, presentarà el projecte Manlleu Quatre – Societat 4.0, una iniciativa innovadora en l’àmbit de les Smart-Cities. Finalment, cap a les 10:40h hi haurà un espai de cafè-networking informal, un punt de trobada per a resoldre dubtes i intercanviar impressions entre assistents i ponents. 

Les inscripcions a la jornada són gratuïtes i es poden fer a través del web manlleu.cat: Formulari d’Inscripció

Per a més informació contacteu amb l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu: empresa@manlleu.cat o bé al telèfon 93 851 50 22.


Imatges relacionades

OPE Manlleu

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Data de modificació: 07/11/2018 12:50:24

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter