Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/11/2018

Espectacle de llum i música per estrenar la il·luminació del pont de Can Molas

El proper divendres dia 9 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre, sota les voltes del pont de Can Molas, tindrà lloc un concert de guitarres a càrrec de Joaquim Salinas i Miquel Guiteras. Tot seguit un joc de llums i música mostrarà la nova il·luminació del pont.

El divendres dia 9 de novembre al vespre es farà un petit espectacle audiovisual al pont de Can Molas. Una vegada acabades les obres de millora del pont i finalitzada la instal·lació de la nova il·luminació, s’ha programat un espectacle que combina música, projeccions i llum. 

A l’inici de l’acte, hi haurà un tast de guitarres amb Joaquim Salinas i Miquel Guiteras. Tot seguit es podrà veure projectat en una pantalla un recorregut d’imatges històriques del pont de Can Molas, des de la seva construcció fins l’actualitat. Paral·lelament, mentre es projecten les imatges, la música i la il·luminació del pont prendran protagonisme, oferint una mostra dels possibles jocs de llum que es podran veure al pont de Can Molas en ocasions especials.  


Imatges relacionades

181105 pont_blanc.JPG
181105 pont_blau.JPG
181105 pont_lila.JPG

Data de modificació: 05/11/2018 12:35:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter