Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

26/10/2018

Manlleu torna a acollir una prova de la Copa Catalana de Ciclocròs-Trofeu Joan Soler- de caràcter internacional

El proper dissabte 3 de novembre, a partir de les 9 del matí a la zona de l’Arborètum, es celebrarà la prova Internacional de ciclocròs en categoria C2 - Trofeu Joan Soler


Manlleu acollirà el proper dissabte 3 de novembre el Ciclocròs Trofeu Joan Soler, que aquest any torna a ser de caràcter internacional en categoria C2 i puntuable per la Copa Catalana de Ciclocròs.

Després de l’èxit de les anteriors edicions del Ciclocròs de Manlleu, es tornarà a celebrar la clàssica ciclista Trofeu Joan Soler en format de Ciclocròs. Aquest any, el memorial Joan Soler arriba a la 50a edició, i repetirà el format de ciclocròs.

A partir de les 9 del matí, a la zona de l’Arborètum, hi haurà instal·lat el circuït de cros on els participants hauran de superar un recorregut amb exigències i obstacles diferents, essent un bon espectacle pels espectadors.

La prova està organitzada pel Club Ciclista Manlleuenc, la Federació Catalana i amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, i comptarà amb uns 150 competidors d’àmbit nacional i internacional.


Imatges relacionades

Ciclocros Manlleu
181026 ciclocros cartell 18.jpg

Data de modificació: 26/10/2018 14:07:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter