Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/10/2018

El Centre de Formació Integral Sociosanitari de Manlleu programa una nova edició del curs d’Atenció Sociosanitària

Durant aquest mes d’octubre s’està duent a terme la selecció dels participants per el proper curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions. Un 77% de les persones que van obtenir la titulació en l’anterior edició van trobar feina un cop finalitzada la formació.

El curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions s’organitza des de l’Ajuntament de Manlleu, en col·laboració amb el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Assistencial d’Osona, l’Institut Antoni Pous i Argila i el Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquests són els socis del Centre de Formació Integral Sociosanitari, creat el 2017 a Manlleu. 

El Centre de Formació Integral Sociosanitari neix amb tres objectius clars: Promoure la millora de les competències professionals de la població, formar persones; Poder fer el reconeixement de les competències professionals adquirides per l’experiència laboral o altres formes de formació informal i formal, via els reconeixements “acredita’t”; I promoure la millora de la competitivitat de les empreses, donant resposta a les necessitats reals detectades de demanda de professionals formats. 

El curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions inclou pràctiques en centres de treball. De les persones que van obtenir la titulació en l’anterior edició, un 77% van trobar feina un cop finalitzada la formació. Les persones interessades en formar-se i iniciar una trajectòria laboral de futur poden posar-se en contacte amb l’OPE de Manlleu.


Imatges relacionades

181010 curs_socio_sanitari.jpg

Data de modificació: 10/10/2018 13:49:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter