Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/10/2018

140 persones pedalen contra el canvi climàtic

La pedalada es va fer en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura sota el lema "Combina i mou-te".

El diumenge 7 d’octubre al matí 140 persones van participar a la bicicletada Pedala 2018, la dotzena pedalada contra el canvi climàtic. L’activitat va ser organitzada des de l’Ajuntament i Xarxampa dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d’enguany.  

La sortida es va fer puntual a les 10h davant del Museu del Ter i es van recórrer uns 4 km al llarg del passeig del Ter. A la Platja del Dolcet es va fer una parada i es va lliurar a tothom una bossa tèxtil proporcionada per la Generalitat de Catalunya (veure fotografia a l’apartat d’imatges relacionades). A continuació es va retornar a la plaça Fra Bernardí per finalitzar la bicicletada i donar un entrepà a totes les persones participants. Més enllà de la bicicletada, des de l’organització es va animar a tothom a utilitzar el transport públic o la bicicleta pels trajectes diaris amb l’objectiu de protegir el medi ambient i millorar la salut.

Tenint en compte la participació, i comparant-ho respecte a si el recorregut s’hagués fet en cotxes, es van estalviar 120,91 kg d’emissions de CO2.

Aprofitem aquesta nota per donar les gràcies a tots els pares i mares que de forma voluntària van ajudar a l’organització de la pedalada.

 

 


Imatges relacionades

Bicicletada PEDALA 2018

Data de modificació: 08/10/2018 08:47:11

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter