Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

4/10/2018

Manlleu acull la 77a edició de Colles Sardanistes

El concurs es celebrarà el diumenge 7 d’octubre a 2/4 de 12 del migdia a la plaça de Dalt Vila i comptarà amb la presència de la cobla Bisbal Jove. L’edició número 77 del concurs de colles sardanistes de Manlleu acull el Campionat de Catalunya Veterans Final A i Colles Lliures.

La plaça de Dalt Vila acollirà, un any més, el concurs de colles sardanistes que organitza l’Agrupació Sardanista de la ciutat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, la Unió de Colles Sardanistes, la Confederació Sardanista de Catalunya i diversos establiments de la ciutat. 

L’edició número 77 del concurs de colles sardanistes de Manlleu acull el Campionat de Catalunya Veterans Final A i Colles Lliures. El concurs se celebrarà el diumenge 7 d’octubre a 2/4 de 12 del migdia i comptarà amb la presència de la cobla Bisbal Jove que interpretarà peces de compositors contemporanis de gran renom en el món sardanista com Marc Timón, Jordi Paulí i Enric Ortí. 

La ciutat de Manlleu serà l’escenari d’una de les finals del Campionat de Catalunya en la categoria Veterans Final A, d’aquesta manera hi haurà les 5 colles que es disputen els primers llocs del campionat: “Bella Roure” de Barcelona, “Claror de Goges” de Banyoles, “Ressò” de Sabadell, “Sabadell” de Sabadell i “Toc de Dansa” de Tarragona. A part del Campionat també hi haurà colles lliures de les categories infantils, juvenils, grans i veterans. Les colles lliures són de Barcelona, Folgueroles, Girona, Vic i Manlleu. 

 


Data de modificació: 04/10/2018 14:37:29

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter