Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/10/2018

El 7 d’octubre es celebra la bicicletada familiar “Pedala 2018”

L’activitat s’emmarca en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, celebrada del 16 al 22 de setembre.

Com a acte lúdic i reivindicatiu, dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018 l’Ajuntament i XARXAMPA organitzen la dotzena edició de la pedalada contra el canvi climàtic. Enguany, la pedalada pren el lema ”Combina i mou-te”.

Com en les edicions anteriors, la bicicletada s’ha pensat com una activitat familiar gratuïta i apta per a tots els públics. La sortida es farà a les 10h davant del Museu del Ter i el recorregut serà d’uns 4 km al llarg del passeig del Ter i fins a arribar a la Platja del Dolcet. Allà es farà una breu parada on s’entregarà l’obsequi a tothom qui participi proporcionat per la Generalitat de Catalunya. A continuació, es retornarà a la plaça Fra Bernardí on es finalitzarà la bicicletada i es servirà un entrepà.

Les inscripcions són gratuïtes i es faran mitja hora abans d’iniciar la bicicletada. Animeu-vos a participar, el medi ambient és cosa de tots!

Del 16 al 22 de setembre s’ha celebrat a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema europeu ‘Combina i mou-te” la setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

Per a més informació de la bicicletada, adreceu-vos al Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament (mediambient@manlleu.cat).

 

 


Imatges relacionades

Setmana mobilitat 2018

Data de modificació: 01/10/2018 15:10:29

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter