Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/9/2018

Música barroca veneciana amb el Trio Barroc del Cafè a Manlleu

Amics de la Música de Manlleu continua el seu cicle el dissabte 6 d’octubre, a les 21.30 h, a la Sala d’Exposicions de Can Puget, amb el concert de música barroca veneciana del Trio Barroc del Cafè, integrat per Mireia Ruiz (clave), Daniel Regincós (violoncel barroc) i Joan Vives (flauta de bec).

El Trio Barroc del Cafè pren el nom de la Cantata del cafè que Bach va escriure el 1734. Reprenent l’esperit dels conjunts de cambra de les primeres dècades del S. XVIII i els criteris interpretatius de la música del moment, el trio  proposa un concert amb una selecció d’obres representatives dels compositors més destacats de la Venècia del barroc, com Albinoni, Marcello o Vivaldi. 

Els seguidors de Joan Vives, locutor-redactor de Catalunya Música i divulgador musical que tantes vegades ha vingut a la comarca, tindran l’oportunitat d’escoltar-lo com a flautista a Manlleu, amb el seu grup de cambra Trio Barroc del Cafè. 

El concert serà el dissabte dia 6 d’octubre, a les 21.30 h, a la Sala d’Exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela, 1-3.


Imatges relacionades

Cartell Trio Barroc Cafè

Data de modificació: 28/09/2018 12:14:38

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter