Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

24/9/2018

El diumenge 30 de setembre l’Embarcador del Ter de Manlleu acull la segona proposta del ‘Cicle Mosical’

La segona sessió d’aquest projecte mancomunat inclourà un concert amb l’Escola de Música de Manlleu i un tast gastronòmic a càrrec d’empreses locals


El proper diumenge 30 de setembre a les 12 h, l’Embarcador del Ter de Manlleu acollirà la segona proposta del Cicle Mosical. Aquest és un projecte mancomunat entre diversos municipis que combina propostes musicals i gastronòmiques a diversos espais emblemàtics d’Osona.

El Mosical de Manlleu comptarà amb un concert de Camerata Alumni de l’Escola Municipal de Música de Manlleu. El tastet gastronòmic té un cost de 2 euros i anirà a càrrec d’empreses locals: Can Cerilles (guanyadora del premi a Millor botifarra d’ou de Catalunya el 2017), Cansaladeria Molist (Premi a Millor llonganissa Porc i Cervesa 2017) i Pilster. En cas de pluja, l’activitat es farà a la Sala d’Exposicions de Can Puget.

La formació musical està composada per Irene Canudas, Gemma Batlle, Iria Corominas, Bruna Gavarró, Pep Serdà, Laia Domènech i Carles Girbau. Interpretaran un concert d’uns 40 minuts amb el següent repertori: Quartet en sol major KV285a i Quartet en do major KV285b de Mozart, les cançons del Serpent de Manlleu I allí al pont de Manlleu, Al poble de Manlleu, A la vora del Ter i El Serpent de Manlleu i Freuden-Grüsse, Op.105, una suite de valsos de J. Strauss.

El Mosical és un projecte comú entre 6 municipis d’Osona que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. A més de música i gastronomia, a cada parada del cicle Mosical també hi participen els grups fotogràfics locals. En acabar el cicle es presentarà una exposició fotogràfica col·lectiva que servirà de resum de la proposta.

La primera sessió del Cicle Mosical es va fer a Vinyoles el mes de juliol. Les properes es faran al llarg de l’octubre a Rupit i Pruit, l’Esquirol, Sant Pere de Torelló i Tavertet.


Imatges relacionades

Mosical Manlleu
Cartell Mosical

Data de modificació: 24/09/2018 16:05:07

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter