Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/9/2018

Amics de la Música de Manlleu continua el Cicle 2018 amb el concert “Si Vera Somnia” a càrrec del Quartet Teixidor i el baríton Toni Marsol

El concert serà el dissabte 22 de setembre a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, a les 21.30 h. Com a obra central oferiran SI VERA SOMNIA, una obra composada per Jordi Domènech a partir de poemes eròtics del cançoner de Ripoll, nascuts d’una mà anònima a finals del SXII.

El dissabte 22 de setembre, Amics de la Música de Manlleu continua el Cicle 2018 amb un concert a càrrec del Quartet Teixidor i el baríton Toni Marsol. El concert serà a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, carrer del Pont, 16-18, a les 21.30 h. 

Com a obra central oferiran SI VERA SOMNIA una obra composada per Jordi Domènech a partir de poemes eròtics del cançoner de Ripoll, nascuts d’una mà anònima a finals del SXII, que constitueixen el recull més important en llatí de temàtica eròtica de Catalunya. Els textos ens recorden el Carmina Burana, recollits a Baviera a la mateixa època. 

SI VERA SOMNIA es va estrenar el 2015 i a l’abril del 2017 es va programar al cicle Off Liceu, un nou cicle dedicat a la música contemporània. 

El Quartet Teixidor és el quartet resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida des de la temporada 2013/14 i està integrat per Irantzu Zuasti (violí I), Joan Marsol (violí II), Jordi Armengol (viola) i Xavier Roig (violoncel). 

El preu de l’entrada és de 8 euros.


Imatges relacionades

180912 Concert_Quartet Teixidor.jpg

Data de modificació: 12/09/2018 14:52:14

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter