Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/9/2018

“Reflexions provocades per canvis invisibles”, il·lustracions digitals de Núria Grygus a Can Puget

L’exposició s’inaugurarà el dissabte dia 15 de setembre, a les 18.30 h, i es podrà visitar fins al 7 d’octubre, a la sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu.

Can Puget acull l’exposició d’il·lustració digital “Reflexions provocades per canvis invisibles” de Núria Grygus. 

L’exposició “Reflexions provocades per canvis invisibles” és el primer projecte itinerant de Núria Grygus, i està formada per una trentena d’il·lustracions de traç net i fi, d’estil molt senzill i de fàcil interpretació i es fa ús, en la majoria d’obres, d’un recurs de tipus fotogràfic. Les reflexions que acompanyen les obres són fetes per l’autora i sovint provoquen que l’espectador es senti identificat i tregui les seves pròpies conclusions. Totes són reflexions provocades per noves experiències i situacions que l’autora ha viscut aquests últims anys i que li han permès evolucionar i ser la persona que ara és. La majoria d’obres reflecteixen una transició a una maduresa evident, i representen l’evolució cap a una persona més oberta, segura i conscient.

Núria Grygus va començar a dibuixar quan vivia a Madrid, ciutat que l’inspira i que li va fer descobrir aquesta nova passió. L’autora explica que “Tot va començar amb un cafè, una bona amiga i paraules d’ànims per iniciar aquest projecte que més endavant es convertiria en una part important de mi mateixa”. 

Nascuda a Sant Hipòlit de Voltregà i amb residència actual a Barcelona, aquesta autora projecta els seus pensaments i neguits a les seves obres i intenta que el públic reflexioni sobre el tema que s’està tractant. 

L’exposició es podrà visitar del 15 de setembre al 7 d’octubre de 2018, a la sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela 1-3, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre. L’exposició s’inaugurarà el dissabte dia 15 de setembre, a les 18.30 h. 

 


Data de modificació: 19/03/2019 08:25:48

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter