Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/9/2018

La Policia Local de Manlleu deté un veí de Torelló per “Robatori amb força” i “Resistència i desobediència als agents de l’autoritat”

Els fets han ocorregut aquesta matinada, quan dos homes intentaven entrar a l’interior d’un habitatge del Barri de Gràcia. A l’arribada de la Policia Local van fugir per carrers diferents i la patrulla va aconseguir aturar-ne un, el qual va mostrar una forta resistència.

Passada la mitja nit es rep a la centraleta de Policia una trucada alertant que en un habitatge del Barri de Gràcia hi ha dues persones intentant entrar a l’interior. La patrulla va al lloc i veu les dues persones, una manipulant el pany de l’habitatge i l’altra donant cops de peu a la porta. 

Els dos individus, al veure la presència policial, fugen del lloc corrent i per dos carres diferents. La patrulla aconsegueix aturar-ne un d’ells al c. Tarafa. L’home és un veí de Torelló de 20 anys. Durant la fugida aquest ha llençat una eina, davant de la porta de l’escola Casals-Gràcia, un tornavís que els agents recullen i encarten en diligències. 

Es comprova que efectivament la porta d’un immoble està forçada i la finestra d’un altre immoble està oberta, observant marques de forçament a les motllures. Davant aquests indicis es procedeix a la detenció de l’home per “Robatori amb força” i “Resistència i desobediència als agents de l’autoritat”. 

Des de la Policia Local s’agraeix la col·laboració ciutadana alertant de casos com aquest.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 05/09/2018 14:35:47

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter