Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

20/8/2018

El dia 3 de setembre s’inicia el període d’inscripció pels cursos de natació del curs 2018-19 de la piscina de Manlleu

Els cursos infantils, que s’iniciaran la setmana del 24 de setembre, tindran dates d’inscripció diferents segons el curs escolar del participant.

Des de la Piscina Municipal de Manlleu s’ofereix, un any més, cursos de natació i activitats aquàtiques per totes les edats i nivells. Aquesta àmplia oferta fa que el servei s’adapti a pràcticament qualsevol necessitat d’horari o de nivell i exigència física. 

Actualment s’ofereixen cursos tant per adults com per nens. Els cursos per nens s’estructuren segons el curs escolar 2018-19, i es planificaran amb uns objectius tècnics a assolir per cada nivell. 

Els cursos i activitats per adults tenen una oferta més variada segons les necessitats i preferències dels diferents col·lectius. 

En les inscripcions d’aquest proper curs, amb la finalitat de millorar les inscripcions presencials dels cursos infantils, reduir les cues i seguir mantenint la individualització per cada usuari, es marcaran dies concrets d’inscripció segons el curs escolar dels nens. També es prioritzaran les d’aquells usuaris empadronats a Manlleu o que siguin abonats a la Piscina Municipal. 

El límit d’inscripcions és de dues per persona, excepte la unitat familiar. 

Pels empadronats a Manlleu i/o abonats a la Piscina: 

  • Cursets d’adults: Del 3 al 17 de setembre 
  • Cursets infantils:
  • Dies 3, 4 i 5 de setembre: Nadons, P1, P2, P3 i P4
  • Dies 6 i 7 de setembre: P5 i 1r
  • Dia 12 i 13 de setembre: 2n i 3r
  • Dia 14 de setembre: 4t i 5è
  • Dia 17 de setembre: 6è, 1r/2n ESO i joves fins a 17 anys

Pels empadronats fora de Manlleu: 

  • Inscripcions infantils i adults a partir del 18 de setembre

En el moment de la inscripció als cursets, s’haurà d’abonar l’import íntegre. El pagament es podrà fer en efectiu o targeta.

A més dels cursos i activitats habituals, es seguirà oferint la possibilitat de realitzar sessions individualitzades per a totes les edats. Aquestes sessions s’hauran de sol·licitar prèviament i estaran subjectes a la disponibilitat horària, però permetran adaptar-nos a horaris i necessitats més específiques. 

Els cursos segueixen la periodicitat del calendari escolar, és a dir, estructurats en 3 trimestres. La durada d’aquest primer trimestre serà de 10-11 sessions i s’iniciaran el dilluns dia 24 de setembre. 

Les inscripcions es tramitaran a la recepció de la Piscina Municipal, en els dies marcats i en l’horari d’obertura de la instal·lació. 

Per tramitar la inscripció serà necessari un document d’identitat, per prendre les dades personals tant dels cursetistes com del pare, mare o tutor en cas que el cursetista sigui menor d’edat. També s’haurà d’abonar la totalitat de l’import del curset. 

Per més informació cal adreçar-se a la Piscina Municipal de Manlleu, o trucar al telèfon 93 8511355. La informació també la podreu trobar a www.manlleu.cat


Imatges relacionades

180820 cartell piscina.jpg

Documentació adjunta

Data de modificació: 20/08/2018 12:43:37

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter