Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/8/2018

L’Església Su Mejor Vida de Manlleu celebra el 10è aniversari amb una jornada de portes obertes

El proper 11 d’agost a les 20 h es farà una activitat festiva que comptarà amb la presència dels pastors Bruce i Amy Schafer de l’església Grace Life Church de Pittsburgh


L’Església Su Mejor Vida de Manlleu celebra el seu desè aniversari amb una jornada de portes obertes i una festa barbacoa que tindrà lloc el proper 11 d’agost a les vuit del vespre al C/ Josep Sierra Sió núm. 24, seu de l’entitat.

Obriran l’acte Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, i Bruce W. Schafer, pastor de l’església Grace Life Church, de Pittsburgh (Pensilvània). L’acte comptarà amb la presència dels pastors de l’Església Su Mejor Vida, Josué Garcia i Miriam Rierola i la pastora Amy Schfer de Grace Life Church.

Els assistents a la festa podran gaudir de música en viu a càrrec de Marcos Martins, finalista del programa La Voz, i hi haurà barbacoa per a tots els assistents i jocs inflables per a nens i nenes.

L’Església evangèlica Su Mejor Vida forma part del registre d’entitats religioses de l’Ajuntament de Manlleu. Amb aquest acte pretén mostrar a la comunitat de Manlleu la seva activitat i el seu compromís amb el municipi.


Imatges relacionades

180801 10 Aniversari Su Mejor Vida.jpg

Data de modificació: 01/08/2018 09:38:13

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter