Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/7/2018

Les obres del Pont de Can Molas finalitzaran el 15 d'octubre, quatre mesos abans del que estava previst

El diputat Jordi Fàbrega va anunciar ahir en una visita a Manlleu que el pont de Can Molas, tancat a la circulació per obres d’ampliació des del passat mes de març, es reobrirà el 15 d’octubre, quatre mesos abans del que estava previst.

El diputat Jordi Fàbrega i l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, anunciaven ahir, 11 de juliol, que d’acord amb la reunió mantinguda amb l’empresa que executa les obres d’eixamplament del pont de Can Molas, aquestes podran acabar cinc mesos abans del que estava previst. «Si no hi ha cap contratemps important –ha volgut remarcar Fàbrega– el pont de Can Molas podrà obrir-se novament a la circulació el proper 15 d’octubre, el que sens dubte, és una bona notícia per a tota la població de Manlleu, i de forma especial, pels veïns del barri de Vista Alegre, que s’han vist afectats de forma especial, per aquestes obres».

El pont de Can Molas, situat a la carretera BV-522, és la via directa que comunica Manlleu amb Vic i amb la C-25. L’actuació que s’hi està realitzant a càrrec de la Diputació de Barcelona, consisteix en una ampliació de la secció del pont per tal de millorar l’ample de pas de vehicles, així com disposar de voreres que compleixin amb els mínims establerts en la normativa d’accessibilitat.

Un cop finalitzades les obres, el pont disposarà d’una calçada de dos carrils de tres metres d’amplada, amb vorals de 0,3 metres per cada costat, així com voreres a banda i banda de 1,5 metres, el que significarà un ample total de la secció de 10,7 metres.

El projecte també inclou la reubicació d’una nova vorera dels serveis d’aigua, llum i gas, la instal·lació de nou enllumenat i senyalització, així com la construcció d’una minirotonda i urbanització de l’entorn de l’accés del barri de Vista Alegre i la rehabilitació i il·luminació del pont de pedra original.


Imatges relacionades

180711 obres_pont.jpg

Data de modificació: 12/07/2018 10:32:52

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter