Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/6/2018

La Piscina municipal de Manlleu ofereix la possibilitat de fer batejos de submarinisme

Es faran dues sessions de bateig de submarinisme, els dies 9 i 16 de juliol, de les 18 a les 21h. El preu per persona serà de 8 € i l’edat mínima és de 10 anys


Durant el mes de juliol, la piscina municipal de Manlleu ofereix a les persones interessades la possibilitat de realitzar un bateig de submarinisme. Les sessions tindran 3 hores de durada, en què es farà una explicació del funcionament del material, de les tècniques de respiració i tot seguit es faran les pràctiques.

Aquesta és una activitat que s’ha incorporat com a novetat aquest estiu. Durant les últimes setmanes s’ha fet una enquesta a les persones usuàries de l’equipament per demanar quines activitats voldrien incorporar a l’oferta actual de la piscina. Una de les activitats que va despertar interès era la del bateig de submarinisme i s’ha tirat endavant per tal de donar-hi resposta. 

Les inscripcions es poden fer a la Piscina municipal. El preu per persona és de 8€ i les places són limitades a 14 persones cada dia. L’edat mínima per poder fer la pràctica és de 10 anys.

Aquesta activitat serà dirigida per personal professional de l’empresa Diversub amb titulació.

 


Imatges relacionades

180611 piscinaestiu2.gif

Data de modificació: 28/06/2018 10:12:41

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter