Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

19/6/2018

Els patis oberts del Puig Agut comencen l’horari d’estiu

Els propers dies 22 i 23 de juny es faran activitats diverses al pati de l’Escola Puig Agut de 5 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre per marcar el final de curs escolar i celebrar el principi de l’horari d’estiu. La resta de dies de l’estiu, i fins al començament del curs escolar, l’horari serà de 7 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre.

El divendres dia 22 de juny a les 6 de la tarda, l’alcalde, Àlex Garrido, assistirà i participarà de les activitats al pati de l’Escola Puig Agut i adreçarà unes paraules als infants, joves, familiars i veïns que s’hi apropin aquest primer dia. 

Els propers dies 22 i 23 de juny es faran activitats diverses al pati de l’Escola Puig Agut de 5 a 2/4 de 10 per marcar el final de curs escolar i celebrar el principi de l’horari d’estiu. Es jugarà al diàbolo,  la granota, construir figures amb el tangram, jugar a punteria amb les bales, a bàsquet, etc. Aquestes activitats estan organitzades per membres de l’Associació de Veïns del Barri de l’Erm, de l’Associació Jameiat Essalam, i per descomptat pels monitors del patis, que cada dia estan presents en aquest espai de joc organitzat per l’ajuntament amb la col·laboració de la direcció de l’Escola Puig Agut. 

Durant tot l’estiu, i fins al començament del curs escolar, al mes de setembre, l’horari dels patis oberts serà de 7 a 2/4 de 10 del vespre. 

Els patis oberts és una iniciativa que va començar amb el primer Pla de Barris de l’Erm liderat per l’Ajuntament de Manlleu al setembre de l’any 2006, amb l’objectiu de proporcionar un espai educatiu de joc als infants i joves del barri per descongestionar els espais públics del barri.

 


Imatges relacionades

180619 estiu_es_viu.jpg

Data de modificació: 19/06/2018 13:42:32

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter