Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

11/6/2018

La Piscina municipal d’estiu de Manlleu obrirà les portes el dissabte 16 de juny

L’horari d’obertura serà de 10 del matí a 8 de la tarda, els 7 dies de la setmana, a excepció del 24 de juny i del 15 d’agost, dies festius en que la instal·lació romandrà tancada. Des del dia 1 de juny es poden tramitar els abonaments d’estiu a la recepció de la piscina coberta.

El proper dissabte dia 16 de juny la Piscina municipal d’estiu de Manlleu obrirà de nou les portes. Enguany la temporada s’allargarà fins el diumenge dia 9 de setembre. 

L’horari d’obertura serà de 10 del matí a 8 de la tarda, els 7 dies de la setmana, a excepció del 24 de juny i 15 d’agost, dies festius, en que la instal·lació romandrà tancada. 

S’ofereixen abonaments de caràcter mensual o per a tot l’estiu, amb descomptes importants per abonaments familiars. Des del dia 1 de juny es poden tramitar els abonaments d’estiu a la recepció de la piscina coberta. Per tramitar els abonaments és imprescindible presentar el DNI per registrar les dades personals dels interessats, així com signar la sol·licitud d’abonament corresponent.

Per a la tramitació dels abonaments familiars es comprovaran les dades al padró municipal, per garantir el criteri d’empadronament dels membres en un mateix domicili. 

Els preus, tant de les entrades com dels abonaments, no han variat respecte l’estiu passat. 

Per a més informació i per a inscripcions cal adreçar-se a la mateixa Piscina municipal d’estiu o a la coberta (de dilluns a divendres de 7 a 22:30h, dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19:30h, i diumenges de 10 a 14h), o consultar al web municipal www.manlleu.cat


Imatges relacionades

180611 piscinaestiu2.gif

Data de modificació: 11/06/2018 12:21:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter