Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/8/2016

Les obres de substitució del terra de la piscina coberta obliguen a allargar el tancament de la instal·lació fins el dia 3 de setembre.

A partir del dilluns 29 d’agost, els abonats i els usuaris de la piscina coberta podran accedir, com fins ara, a la piscina d’estiu a partir de les 7 del matí i s’ampliarà l’horari a la tarda, de 8 a 9 del vespre.

Durant aquest mes d’agost, s’ha substituït el terra de PVC que hi havia instal·lat a les platges de la piscina coberta i s’hi ha col·locat un gres antilliscant. La complexitat de l’obra ha obligat a tancar la instal·lació durant cinc setmanes, per solucionar les deficiències existents.

Un cop acabades les obres de col·locació del nou terra de la piscina, previst per aquesta setmana, es procedirà a posar en marxa la maquinària i adequar la instal·lació a les normatives higienicosanitàries pertinents.

Per aquest motiu, la data d’obertura marcada és el dissabte 3 de setembre, en cas de poder obrir la instal·lació abans del previst, es passarà un nou comunicat.

Durant la setmana vinent, com ja s’ha fet durant les últimes setmanes, per donar servei als abonats i als usuaris de la piscina coberta, la piscina d’estiu estarà oberta a partir de les 7 del matí, i també s’ampliarà en l’horari de tarda, de 8 a 9 del vespre, en exclusiu pels abonats i usuaris de la piscina coberta.

S’adequaran carrils per nedar segons l’afluència d’usuaris, i sota el criteri de seguretat.

Per a més informació de l’evolució de l’obertura de la piscina coberta, podeu trucar directament a la piscina municipal de Manlleu, 93 851 13 55, de les 7 del matí a les 9 del vespre.


Imatges relacionades

Canvi paviment Piscina Coberta

Data de modificació: 25/08/2016 14:25:42

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter