Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/6/2018

La Colla Castellera dels Nyerros de la Plana celebra el seu 20è aniversari

La sala d’exposicions de Can Puget acollirà, del 9 de juny fins al dia 1 de juliol, una exposició fotogràfica que resumeix els 20 anys fent castells. El mateix cap de setmana, el diumenge 10 de juny a les 11.30h, a la plaça del Mercat Municipal, els Nyerros de la Plana, juntament amb els Picapolls de la Gavarresa, faran la seva actuació anual en el marc de les festes del Barri de l’Erm.

La Colla Castellera dels Nyerros de la Plana celebra el seu 20è aniversari. El proper divendres dia 8 de juny, a les 19 h, a la sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu, els Nyerros inauguraran l’exposició fotogràfica. 

Amb aquest recull fotogràfic es volen plasmar i mostrar moments i experiències dels 20 anys de la seva història, la d’una petita colla castellera. Des de la colla comenten que “el nostre principal objectiu es transmetre a la gent que visiti aquesta exposició el fet casteller a través de les fotografies de grans moments viscuts. Una altra part important de l’exposició és el fet d’incloure una fotografia dels actuals Nyerros i dels ex-Nyerros ja que així, qui visiti l’exposició veurà els membres i qui sap si coneixerà algú”. 

L’exposició es podrà visitar de dijous a diumenge de 18 h a 20 h , del 9 de juny fins al dia 1 de juliol de 2018, a la Sala d’exposicions de Can puget, baixada de la Fidela, 1-3 de Manlleu. 

Coincidint el mateix cap de setmana que s’inaugurarà l’exposició, els Nyerros faran l’actuació anual que cada any fan per aquestes dates. Serà el proper diumenge 10 de juny amb motiu de les festes del Barri de l’Erm. Els Nyerros de la Plana, juntament amb els Picapolls de la Gavarresa, actuaran a la plaça del Mercat Municipal a les 11.30 h del matí. 

El diumenge dia 10 començaran el dia amb una petita cercavila que sortirà de l’Hospital Sant Jaume, passarà per la plaça Fra Bernadi i acabarà a la plaça del Mercat Municipal on s’iniciarà l’actuació. 

Si voleu ampliar informació de la Colla Castellera Nyerros de la Plana, podeu consultar les nostres xarxes socials on estem presents, Instagram, Facebook i Twitter. Amb aquestes xarxes podreu veure els últims esdeveniments on hem participat i l’activitat més recent de la colla. 

Podeu contactar amb Maria Tauste Arumí, presidenta dels Nyerros de la Plana al 608416663 o bé per correu a nyerrosdelaplana@gmail.com  

 


Imatges relacionades

Cartell Festes AVErm2018

Data de modificació: 05/06/2018 14:24:43

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter