Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

4/6/2018

L’AEC Manlleu organitza la 8a edició del Torneig de Futbol “Manlleu, capital del Ter”

El torneig es disputarà els dies 9, 10, 16 i 17 de juny al Camp municipal d’Esports, en les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Femení Aleví Infantil.

El proper dissabte dia 9 de juny arrencarà el torneig de futbol base “Manlleu, capital del Ter”, que es disputarà durant els dos propers caps de setmana. La competició s’inicia el dia 9 de juny amb la categoria PreBenjamí i el diumenge 10 serà el torn de la categoria benjamí. El següent cap de setmana, el dissabte 16 de juny es disputarà el Torneig en categoria Aleví i el diumenge 17 serà el torn de la categoria Infantil. 

En cada una de les categories, els horaris dels partits s’allargaran des de les 9 del matí i fins aproximadament les 8 del vespre. Durant els matins es disputaran els encreuaments entre els equips participants en cada categoria i a les tardes es podran veure les fases finals. 

El Torneig “Manlleu, capital del Ter” està considerat el torneig més important de Futbol base de la Catalunya central, ja que compta amb la participació de 22 equips per cada categoria, que representen uns 950 esportistes.


Imatges relacionades

180604 logo AEC manlleu.jpg

Data de modificació: 05/06/2018 09:00:24

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter