Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

17/5/2018

Els Ràngers i Noies Guia de l’AEiG Arrels organitzen una exposició de conscienciació envers el maltractament animal.

La unitat de Ràngers i Noies Guia de l’Agrupament Escolta i Guia Arrels de Manlleu, formada per infants d’entre 11 i 14 anys, presenta el seu projecte, titulat #NoEnFormisPart.

Aquest projecte té per objectiu conscienciar a tothom dels drets dels animals a una vida digne i lliure de maltractament, dret que malauradament no està sent garantit. Els nois i noies organitzen doncs una exposició, en el marc del projecte engegat per aquesta unitat des de principis de curs, que té per objectiu conscienciar a tothom sobre les problemàtiques que pateixen els animals en diferents àmbits, així com el domèstic, el món de l’espectacle, l’alimentari., entre d’altres. Més enllà de l’exposició, el projecte engegat per la unitat de Ràngers i Noies Guia també té previst llançar una campanya de conscienciació a través de les xarxes socials.

 

L’exposició s’inaugurarà el proper dissabte 19 de maig de 2018, de 16 h a 18 h al passeig del ter (a la zona de l’embarcador) i l’exposició es mantindrà fins el diumenge dia 27 de maig.

  

Us esperem a totes i tots a l’exposició!

 

Manlleu, maig de 2018


Imatges relacionades

Cartell Noenformispart

Data de modificació: 17/05/2018 12:36:39

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter