Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/5/2018

L’OPE comptabilitza 94 locals comercials buits i recull i publica aquesta oferta en un mapa interactiu

L’OPE posa en marxa una eina de visualització de locals buits que ha de servir per donar resposta a les demandes que els adrecen empreses i emprenedors.

L’OPE ha creat una base de dades completa i actualitzada de l'oferta de locals comercials buits a la ciutat que ha de servir per donar resposta a les demandes que els adrecen empreses i emprenedors. Actualment hi consten 94 locals comercials buits.  

En els darrers any ha augmentat l’oferta de locals buits i amb aquesta eina es vol facilitar la posada en contacte entre oferta i demanda ja que des de l’OPE es registren peticions d'informació per part d'empreses i emprenedors. A més, l'inventari ha de servir per potenciar l'ocupació d'aquests establiments. D'altra banda, la iniciativa també vol donar resposta a la necessitat de disposar d'una eina que concentri totes les ofertes existents a la ciutat sobre un plànol, de manera que cada usuari pugui visualitzar quina és l'opció que més li pot interessar. Aquest mapa interactiu de locals comercials buits complementa el mapa ja existent de naus industrials buides. 

L'eina vol servir d'aparador dels locals i alhora ajudar a connectar oferta i demanda. Es pretén que sigui una eina dinàmica i, per això, s'han programat actualitzacions periòdiques de la base de dades i s'ha treballat amb les diferents immobiliàries de la ciutat per què la base de dades no quedi obsoleta. 

La base de dades es pot consultar a la web www.manlleuempreses.com , està adaptada per a dispositius mòbils i cada fitxa de local compta amb una fotografia del local, les dades de contacte i les característiques. 

Aquelles persones propietàries de locals a Manlleu que vulguin que el seu local hi aparegui poden contactar amb l’OPE al correu electrònic empresa@manlleu.cat  o al telèfon 93 8515022.

 


Imatges relacionades

180508 Borsa locals comercials.PNG

Data de modificació: 08/05/2018 12:36:14

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter