Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/8/2016

Bona Festa Major a tots i a totes!

Manlleu celebra la seva Festa Major del 12 al 16 d'agost

Salutació de l'alcalde al llibret de Festa Major 2016: 

 

S’acosta el mes d’agost i la Festa Major ja és tema recurrent de conversa entre veïns i veïnes de la nostra ciutat. Hi ha interès per saber-ne els detalls, per conèixer les novetats del programa, els concerts que de ben segur ompliran la Plaça.

Encetarem la celebració amb el tradicional pregó als Jardins de Can Puget, que enguany ens farà la Mercè Puntí, professora de molts i molts manlleuencs i manlleuenques. El pregó ha anat guanyant pes en els darrers anys, fins al punt de convertir-se en un dels actes més multitudinaris de la nostra Festa.

Un any més, hem intentat que la gran festa de Manlleu sigui el més variada possible, que pugui atraure tots els públics i que ens deixi un bon regust de boca. Per aquest motiu, l’aposta continua en la línia de compaginar el talent emergent local –enguany amb la veu captivadora de la Paula Valls i els també joves Nil i Júlia de l’escola Off-Broadway-, amb actuacions de grups de renom del panorama musical català –Quartet Mèlt, Strombers, Sabor de Gràcia o l’Orquestra Maravella-.

Com cada any, tindrem teatre a l’Espai Rusiñol, amb Les Golfes de l’Hospital, produïda especialment pel Teatre Centre de Manlleu. No hi faltaran tampoc la Cercavila de Gegants, els espectacles infantils, les sardanes, els castellers, el futbol, la cursa atlètica, les havaneres, el bicibarris i l’ofici i el vermut el dia 15 d’agost.

I, evidentment, el 14 d’agost el Serpent tornarà a sortir del seu cau de la Devesa, per omplir els carrers i places de la ciutat amb foc, música, llum i espectacle. La nostra Festa més emblemàtica i més coneguda arreu. Enguany vindrà a acompanyar-nos l’Empar Moliner, que ens farà la sisena crònica de la Festa del Serpent.

No ens podem oblidar tampoc de la Fes-te Jove, que durant un bon grapat de dies programaran un munt d’activitat d’allò més diverses. Aprofito per agrair la implicació de les entitats que participen a la Festa Major i que treballen per convertir-la en un gran esdeveniment.

Molt bona festa a tots i a totes!!

 

Àlex Garrido Serra

Alcalde


Data de modificació: 12/08/2016 14:36:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter