Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/4/2018

Cinc nous municipis s’adhereixen a la XMESS en l’assemblea celebrada avui a Manlleu, arribant així als 36 membres associats

Avui, dijous 12 d’abril, el Museu del Ter ha acollit l’assemblea de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària on s’ha aprovat l’adhesió de 5 nous membres i s’ha presentat el pla de treball per aquest 2018.

El mes de maig de 2017 es va constituir la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària amb 31 municipis fundadors. Manlleu forma part de la Comissió Executiva de l’associació juntament amb Barcelona, Santa Margarida i els Monjos, Badalona, Girona, Mataró, Mieres, Sabadell i Santa Coloma de Gramenet. 

En el marc de l’assemblea ordinària d’avui celebrada a Manlleu s’ha aprovat l’adhesió de 5 nous membres a la xarxa, l’Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans (Vallès Occidental), l’Ajuntament de Collbató (Baix Llobregat), l’Ajuntament de Prats de Lluçanès (Lluçanès, Osona), l’Ajuntament de Sobremunt (Lluçanès, Osona) i l’Ajuntament de Callús (Bages). 

La finalitat de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS) ha de ser promoure, reforçar i consolidar aquest àmbit, fixant objectius i estratègies comunes, com també fomentant la cooperació i l’acció conjunta entre els seus membres, i fer-ho des del diàleg permanent amb els seus actors. 

Avui s’ha presentat el pla de treball 2018-2019 que té definits objectius en base a 3 línies de treball: Ajudar a enfortir l’ESS a cada municipi, incidir i relacionar-se amb altres actors i compartir coneixements i experiències. Destacar l’objectiu d’incidir en les polítiques públiques d’ESS i d’altres àmbits relacionats dutes a terme per administracions supramunicipals. La xarxa vol relacionar-se amb els actors i xarxes representatives a escala nacional i internacional de l’ESS. 

http://xmess.cat/


Imatges relacionades

180412 assemblea_XMESS.JPG

Documentació adjunta

Data de modificació: 12/04/2018 14:07:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter