Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

11/4/2018

Un any més Manlleu portarà cua!

El divendres 20 d’abril, el Concurs Internacional de Música Maria Canals arriba de nou a Manlleu instal·lant els seus pianos al carrer.

El divendres 20 d’abril Manlleu acollirà una nova edició del Manlleu porta cua!, una activitat de divulgació musical programada dins de les activitats de la Primavera (en)cantada. Durant tot el dia es situaran a la plaça Fra Bernadí i a la plaça de Dalt Vila tres pianos, un d’ells de gran cua. L’alumnat de l’Escola de Música i diferents centres educatius de la ciutat oferiran diversos concerts musicals i, com a cloenda de la jornada, DANIEL LIGORIO oferirà un concert al piano de gran cua. 

D’entre les activitats d’aquesta jornada cal destacar el Toca’l, les franges de piano lliure en què els instruments estaran a disposició de tothom que vulgui acostar-se i fer-los sonar. Manlleu és un dels municipis de Catalunya que ofereix aquesta activitat, traient els pianos del seu hàbitat natural i acostant-los a la població. Una oportunitat única per a estudiants de música, aficionats i, en definitiva, per a tothom que vulgui provar-ho. 

Els pianos estaran tutelats per tècnics professionals que ajudaran als principiants a fer les primeres notes i sentir-se còmodes al piano i els acompanyaran en aquesta experiència. Al web www.manlleu.cat  trobareu més informació sobre la jornada, els horaris i les diverses franges Toca’l. 

En cas de pluja les activitats es faran el divendres següent, dia 27 d’abril. 

El Maria Canals organitza també un concurs de vídeos de persones tocant el piano, “La galeria dels tocats – Tu hi toques?”. Si ets una persona aficionada al piano de Manlleu et convidem a penjar un vídeo teu tocant aquest instrument a la “Galeria dels tocats”. http://mariacanals.org/ca/offconcurs/penjavideo.html

 “La galeria dels tocats” és un canal de Youtube del Concurs Maria Canals on qualsevol persona pot penjar un vídeo seu tocant el piano.

Amb aquesta acció, es vol demostrar que fer música i tocar un instrument és una cosa que ens omple i que està a l’abast de qualsevol persona. Consulta les bases del concurs al nostre web. 

El Manlleu Porta cua forma part dels actes de la Primavera (en)cantada a Manlleu, que tindrà lloc del 6 al 29 d’abril de 2018 i es consolida com a esdeveniment cultural amb un gran ventall d’activitats: art, comerç, concerts, cultura popular, exposicions, flors, fotografia, gastronomia, literatura, música, teatre... La primavera (en)cantada continua, un any més, gràcies a la participació i el suport de les entitats, les associacions, els centres educatius i el comerç de la ciutat.


Data de modificació: 20/04/2018 13:35:03

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter