Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/4/2018

La Peña Flamenca de Manlleu celebra una nova edició de la "Feria de Abril"

La Feria de Abril de Manlleu es celebrarà el proper dissabte dia 7 d'abril durant tot el dia a la pista del Club Patí Manlleu.

Un any més l'associació Peña Flamenca de Manlleu organitza la seva Feria de Abril. Aquest esdeveniment, que compta amb més afluència de públic i participació any rere any, es celebrarà el proper dissabte dia 7 d'abril. Des de l'organització comenten que "el bon ambient de convivència de la festa i les extenses i diferents associacions i persones que col·laboren fan possible l’organització d’una Feria més manlleuenca que mai". La Feria de Abril està oberta a tota la ciutadania, a la comarca i Catalunya, ja que es desenvolupa amb persones de tot arreu.

A la Feria s'hi podrà trobar tapes, entrepans, música, inflables per als més petits, concursos de sevillanes, sortejos,  també el concurs al millor vestit de feria, parades d’articles i complements i actuacions durant tot el dia. Aquest any s’incorpora com a novetat l’actuació del grup “Con Otro Aire”, grup format per veu, guitarra, percussió i violí que cantaran al son de sevillanes, rumbes, versions i balades.    

El recinte que acull la celebració de la Feria de Abril està ubicat al carrer Alp, 2, al polígon de la Coromina de Manlleu.

 


Imatges relacionades

180403 feria_abril.jpg

Data de modificació: 03/04/2018 13:56:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter