Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/4/2018

Comença el 21è Cicle de Jazz de Manlleu

En aquesta 21a edició el cicle es renova pel que fa a les dates i al format. Els concerts es concentraran durant el mes d'abril, els dies 8, 13, 15 i 22 i es celebraran als Jardins de Can Puget.

El Cicle de Jazz de Manlleu arriba a la seva 21a edició amb canvis importants en el format i en les dates. El cicle es concentrarà durant el mes d’abril i els concert es faran als Jardins de Can Puget.  

Pel què fa l’aposta musical, l’organització del Cicle ha treballat en 2 vessants, posar en valor el treball dels alumnes que formen o han format part de l’Escola municipal de música de Manlleu i potenciar el paper de la dona al món del Jazz. 

El Cicle apostarà també per fer binomi amb la gastronomia, oferint durant les actuacions un servei especialitzat de vermuts. En el programa hi trobarem també una combinació de jazz i vi.

Es poden comprar entrades anticipades a l'Escola Municipal de Música de Manlleu (Plaça de Dalt Vila, 3) de dilluns a dijous de 16.30 h a 19.30 h. T. 93 850 7809 (Aforament limitat)

 

CONCERT INAUGURAL

Diumenge 8 d’abril 12h _ BUG_ 5€

Talent i joventut units en tres lletres. Un trio sorgit de l’essència de l’Escola Municipal de Música de Manlleu on l’espontaneïtat del Jazz fusió apareix en mans d’un grup de joves de només 15 anys. Raimon Bonvehí: teclats / Substitut: Biel Roca, Aniol Torrents: baix, Timothée Kamba: bateria, Carlos Ruiz: saxo. Creacions pròpies que engloven molts estils com groove, samba, amalgames, sota un mateix paraigües; el Jazz.

Jardins de Can Puget

Baixada de la Fidela, 1-3 

 

CONCERT DE GERMANOR

Divendres 13 d’abril 20h _JAM SESSION amb professors i alumnes de l’Escola municipal de Música de Manlleu i convidats_ gratuït

Com és habitual a cada Cicle, els alumnes i els professors ofereixen un concert d’improvització a tots els assistents. Una forma més de crear sinèrgia entre l’alumnat i els docents.

Sala d’exposicions de Can Puget

Baixada de la Fidela, 1-3 

 

CONDUCTIONS

Diumenge 15 d’abril 9.30h _ CLASSE MAGISTRAL AMB ALBERT CIRERA _ gratuït

En aquesta ocasió tots els instruments tindran un valor especial en la masterclass que oferirà el saxofonista Albert Cirera.

Conductions és una experiència de sentits. Els assistents descubrirán el valor del seu instrument en qualsevol dels casos.

Sala Polivalent de Can Puget

Plaça de Dalt Vila, 1 

 

CATA MUSICAL

Diumenge 15 d’abril 12h _ El So del Vi COMANECI + Fernando Aguado_ 10€

Albert Cirera, Dani Comas i Ramon Prats són coneguts per les seves trajectòries individuals, com a líders o com a sideman de grups i estils tan diferents com la música improvisada, el jazz, el pop o el rock; de noms como Kase O, Martirio o Andrea Motis en el terreny més mainstream, fins a El Petit de Cal Eril, Mats Gustafson o Barry Guy en el circuit de la música improvisada o el pop més underground.

La unió dels tres músics ha passat per diferents terrenys fins a trobar el punt de cristal·lització en el maridatge de la música amb el bon gurmet. Després d’aquests deu anys d’experimentació en el món del maridatge entre música i gastronomia, s’han unit a Fernando Aguado, un restaurador, músic i sommelier. Aguado, actuant com a mestre de cerimònia, és qui explica i qui coordina les sessions en directe, fent de pont entre el grup i l’espectador.

Jardins de Can Puget

Baixada de la Fidela, 1-3

  

EL PODER DE LES DONES

Diumenge 22 d’abril 12h _ concert de WOM Quartet_ 10€

Clara Luna, Laia Fortià, Anaïs Vila i Gessamí Boada, són 4 representants de la nova i abundant generació de músics del panorama català, però a més elles són dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria.

Luna i Fortià lideren aquest projecte, en el qual no han dubtat a unir esforços amb les seves companyes, i mitjançant la composició de temes originals i versions atrevides d’altres artistes de referència per a elles, formen aquesta proposta compacta on les veus s’entrellacen i els instruments es complementen perfectament. Cadascuna d’elles, darrera del seu instrument i cantant alhora, col·laboren a crear un teixit sonor que les fa úniques. 

Clara Luna al teclat i la veu, Laia Fortià a la bateria i la veu, Anaïs Vila a la guitarra i la veu i Gessamí Boada al teclat i la veu. De la unió d’aquestes inquietuds en resulta una proposta, atrevida, sensible i atractiva a tots els sentits, on conflueixen diferents estils com el jazz, el soul o el pop.

Jardins de Can Puget

Baixada de la Fidela, 1-3 

 

 


Data de modificació: 03/04/2018 13:30:32

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter