Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

14/3/2018

L’escola bressol municipal Els Picarols posa en marxa els ‘Tallers Vivencials’ per a famílies de Manlleu i rodalies

Els 'Tallers Vivencials' són una nova proposta per a les famílies amb infants de 0 a 6 anys impulsada per l’escola bressol municipal Els Picarols de Manlleu dins del servei Moments en Família. A partir del mes de març s’organitzaran diferents tastets educatius dels principals projectes de l’escola.

Els tallers s’organitzaran en sessions setmanals, que tindran lloc tots els dimarts de 17.30h a 18.30h i on una educadora dinamitzadora del servei presentarà propostes relacionades amb un projecte diferent cada mes, oferint a les famílies assistents el seu suport i els recursos, orientacions i materials necessaris. Aquests Tallers Vivencials són gratuïts i requereixen inscripció. Es preveu una participació d’un màxim de sis famílies per cada sessió.


Aquest nou espai posa a disposició de les famílies tots els recursos de l’escola per compartir una estona de joc i activitat amb els seus infants en un clima tranquil i de confiança i comptant amb el suport dels professionals del centre. La proposta s’emmarca dins del servei Moments en Família, que va néixer l’any 2014 amb l’objectiu de donar suport i acompanyar les famílies amb infants de 0 a 6 anys de Manlleu i rodalies. Una iniciativa que pretén afavorir el desenvolupament i autonomia dels infants, proporcionant i coordinant accions d’acompanyament, així com també oferint recursos socials, educatius, de lleure i sanitaris.


Des de la seva posada en marxa i fins a l’actualitat Moments en família s’ha anat adaptant a les necessitats i diferents realitats de les famílies, tot incorporant noves demandes i propostes educatives. Una d’aquestes novetats i millores introduïdes és la creació dels Tallers vivencials.


Durant el mes de març s’ofereixen propostes relacionades amb el Taller d’Art. Les famílies interessades en participar-hi poden inscriure’s per correu electrònic a momentsenfamilia@suara.coop o bé trucant al 93 851 58 61.


Imatges relacionades

foto picarols.jpg

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Data de modificació: 14/03/2018 14:24:03

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter