Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

9/3/2018

Carles Riba parlarà a Manlleu de "El nou model energètic i les empreses“ en el marc d'una nova Àgora d'Opinió

Manlleu acollirà el proper dijous dia 22 de març una nova Àgora d'Opinió amb el professor emèrit de la Universitat Politècnica de Catalunya Carles Riba Romeva com a ponent convidat.

El professor emèrit de la Universitat Politècnica de Catalunya Carles Riba Romeva serà el ponent convidat a la propera Àgora d’opinió, que tindrà lloc dijous 22 de març al Museu del Ter de Manlleu. Les inscripcions per al fòrum d’opinió i debat que enforteix vincles entre l’emprenedoria, la universitat, l’empresa i l’administració ja s’han obert i es poden formalitzar aquí.

Riba és el vicepresident de la Fundació CEQUIP (dels fabricants de béns d’equip) i president del Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES). La seva conferència porta per títol “El nou model energètic i les empreses” i serà el punt àlgid de l’acte, en format esmorzar. El ponent és també autor d’una quinzena de llibres tècnics sobre l’enginyeria de màquines i de nombroses publicacions en revistes especialitzades. Des de 1984 ha fomentat la col·laboració entre la universitat i les empreses. El 1999 crea i esdevé el director del CDEI-UPC (Centre de Disseny d’Equips Industrials) fins a la seva jubilació el 2017. En els darrers anys s’ha centrat en l’estudi de l’energia i en la necessitat d’impulsar la transició energètica vers les fonts renovables. El 2011 publica el llibre “Recursos energètics i crisi, la fi de 200 anys irrepetibles” a partir del qual es crea CMES.

Àgora d’opinió es va reorientar l’any passat i es celebra en el format d’esmorzar distès, seguit de la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic i d’un col·loqui obert. El fòrum és una iniciativa de Creacció, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Des de la primera edició el maig de 2013, han passat per l’Àgora d’opinió ponents com el vicepresident del FC Barcelona i director de Dorna Sports i Moto GP, Manel Arroyo; el doctor Bonaventura Clotet; o la psicòloga social experta en xarxes socials, Dolors Reig, entre d’altres.

 


Imatges relacionades

180309 àgora_Manlleu.jpg

Documentació adjunta

Data de modificació: 09/03/2018 13:01:27

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter