Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/3/2018

Canvi de dates i de format en la 16a edició del Manlleu Film Festival

El Festival de curtmetratges de Manlleu presenta un relleu en la direcció i canvis en el format i les dates de celebració, que enguany seran del 12 al 15 de juliol. Durant el mes de març es poden inscriure els curts per participar en aquesta edició.

El Manlleu Film Festival, el Festival de curtmetratges organitzat per l’Ajuntament de Manlleu, canviarà les dates de celebració en la seva 16a edició. Enguany tindrà lloc del 12 al 15 de juliol i comptarà també amb una nova ubicació i format. 

Aquests canvis es donen en un moment de relleu en l’equip del festival: Sergi Prat, fundador i director del festival durant 15 anys, passa el relleu a Èric Motjer, qui ja havia treballat durant els últims sis anys en la seva producció i que ara assumirà el repte d’expandir el festival. 

La voluntat de l’organització és fer créixer, en termes d’audiència, un certamen que s’ha convertit en un dels festivals de curtmetratges de referència de Catalunya. Durant la 15a edició, celebrada el mes de novembre, es van projectar 60 treballs seleccionats d’entre els 1.956 que es varen rebre. Clara Roquet va ser la guanyadora del Gran Premi del Jurat amb el curtmetratge Les bones nenes. 

Obertura d’inscripcions 

El Festival ha obert ja la convocatòria per inscriure els curtmetratges per participar en aquesta edició. Una de les novetats pel que fa a la selecció de curts és la creació d'una categoria per curtmetratges produïts o coproduïts a Catalunya, o bé amb director/a català. Els films es poden inscriure a una de les dues categories, nacional o internacional, través de les plataformes www.filmfreeway.com i www.festhome.com 

Els curtmetratges seleccionats optaran a dos premis de 1.200€, que atorgarà el jurat del festival.

 


Imatges relacionades

imatge 2018.jpg

Enllaços relacionats

Data de modificació: 16/03/2018 11:06:57

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter