Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/3/2018

13è Concurs de Dibuix Manga de Manlleu. Ampliem el termini d’entrega de les il·lustracions!

Es podran lliurar les obres fins el dilluns 9 d’abril

Des del passat 15 de gener està oberta la convocatòria i el termini de presentació d'obres per participar en el 13è Concurs de Dibuix Manga de Manlleu. Inicialment la data d’entrega era el 15 de març, ara teniu temps fins al dilluns 9 d’abril per poder lliurar les il·lustracions, per correu electrònic a concursmanga@gmail.com o per correu postal, missatgeria o presencialment, a la Casa de Cultura de Can Puget, plaça de Dalt Vila, 1 de Manlleu 08560, al servei de Joventut de l'Ajuntament de Manlleu, de dilluns a divendres de 8 h a 14 h. En el sobre hi ha de constar 13è CONCURS MANGA DE MANLLEU any 2018.

 

La cerimònia d'entrega de premis tindrà lloc el dissabte 21 d'abril, a les 18:30 h, a la sala d'exposicions de Can Puget, baixada de la Fidela, 1-3. Més endavant es detallarà el programa d'actes.

 

En el Concurs Manga de Manlleu convidem a petits i grans artistes a participar, i mostrar el seu talent de dibuix al món. Si tens ànima de mangaka, o senzillament t'agrada dibuixar, t'animen que participis. Esperem la teva il·lustració! Les bases del concurs les pots trobar a www.concursmanga.com i a www.facebook.com/ConcursManga.          

El Concurs de Dibuix Manga de Manlleu està organitzat per l'Estudi Tres Llunes i l'Ajuntament de Manlleu - servei de Joventut. El concurs compta amb el suport de La Font 23, Mimcord, Ficomic, Norma Editorial, Panini Comics, Selecta Vision, Nits de Cinema Oriental, Vicens Piera, Kritic Còmics, Japanzone.cat i l'Escola Joso entre d'altres.

 

 

Més informació: www.facebook.com/ConcursManga / www.concursmanga.com         

 

 

Manlleu, 5 de març de 2018

 

 


Data de modificació: 05/03/2018 14:05:34

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter