Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/8/2016

Col·laboració ciutadana per detectar qui aboca grans quantitats de roba dins dels contenidors blau i groc

En cas d’observar algú que llença roba als contenidors blau i groc, cal anotar la matrícula del vehicle i trucar a la Policia Local 93 8507911

Des de ja fa uns mesos varis contenidors multiproducte (blau i groc) del nostre municipi apareixen plens de farcells de roba. Aquests fets s’han anat agreujant i darrerament els abocaments es detecten tres cops per setmana en carrers del barri de l’Erm.

Per solucionar aquesta problemàtica, demanem la col·laboració ciutadana per detectar la persona / empresa responsable dels abocaments:

 • En cas d’observar algú que llença roba als contenidors blau i groc, cal anotar la matrícula del vehicle i trucar a la Policia Local (93.850.79.11).

Els contenidors blau i groc que contenen roba s’han de buidar a part, ja que la roba no s’admet a la planta de triatge. La roba es retira manualment i porta a la deixalleria per salvar la resta dels residus ben seleccionats (cartró, plàstics, brics i llaunes) i poder-los dur a reciclar. A l’apartat d’imatges es mostren fotografies de la roba abocada i del volum (només d'un dia) que es va aportar a la deixalleria municipal la setmana passada.

Aquest fet no només es produeix a Manlleu sinó també a d’altres municipis de la comarca i perjudica molt el reciclatge, no només pels pitjors resultats de la recollida selectiva sinó també a nivell econòmic.

Us recordem les vies previstes per llençar la roba:

 • En cas que la roba estigui en bon estat (per donar / vendre): cal posar-la en algun dels cinc contenidors taronges ubicats als següents carrers:
  • Plaça Sanglas i Alsina (2 contenidors)
  • Cruïlla C. Vilamirosa – C. Girona    
  • Plaça Àngela Roca
  • Parc de l’Erm (C. Madiroles).

Aquesta roba és recollida per l’Associació Tapís (Càritas Arxiprestal de Vic).

En cas que la roba no es pugui aprofitar (perquè és molt vella, bruta i/o estripada): cal posar-la als contenidors de rebuig (color verd fosc).

Gràcies en endavant, el medi ambient és cosa de tots!


Imatges relacionades

Contenidor blau i groc ple de roba
Detall dels farcells de roba abocats
Roba trobada als contenidors

Data de modificació: 01/08/2016 14:50:44

Amb la col·laboració de:
 • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter