Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

23/2/2018

Manlleu organitza un cicle de xerrades sobre la indústria 4.0

La indústria 4.0, o quarta revolució industrial, suposa la transformació digital de la indústria per tal d’arribar al concepte de Fàbrica Intel·ligent. El cicle comptarà amb 2 jornades, el 6 i el 15 de març, la primera es centrarà en l’evolució tècnica i, la segona, en el paper humà d’aquesta nova indústria.

Manlleu acollirà durant el mes de març dos esdeveniments per conèixer el concepte d’Indústria 4.0 i els diferents aspectes tecnològics i humans que intervenen en aquesta nova revolució industrial. Una primera jornada es centrarà en l’evolució tècnica i, la segona, en el paper humà d’aquesta nova indústria. Les dues activitats van adreçades a persones interessades en l’aplicació de les noves tecnologies a la indústria i el rol humà en aquest nou entorn. 

La indústria 4.0 o quarta revolució industrial, suposa la transformació digital de la indústria per tal d’arribar al concepte de Fàbrica Intel·ligent. Els elements clau per l’adopció de la Indústria 4.0 són la connectivitat i l’explotació de les dades. Suposa anar més enllà de l’automatització de la producció i de la gestió informatitzada del negoci. S’incorporen les tecnologies al núvol (Cloud), el processat en temps real, el Big Data, el Machine Learning, etc. 

El dimarts 6 de març a les 18 h, tindrà lloc a La Salle Manlleu la jornada Indústria 4.0 a Osona – Solucions tecnològiques per a la millora industrial. 

Obriran la sessió l’alcalde, Àlex Garrido, Àngels Chacón, directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya i Xavier Capelles, gerent de LA SALLE - Centre de Formació en Tecnologies. 

La jornada comptarà amb les intervencions de Guillem Casas (Effitronix), Joan Rovira (Mimcord) i Jordi Pujol (Casa Tarradellas). 

Aquesta sessió té com a objectiu explicar de manera pràctica el concepte d’Indústria 4.0 coneixent, de primera mà, l’experiència d’empreses d’Osona. Està organitzada per l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu conjuntament amb el Centre de Formació en Tecnologies (Fundació CEFORTEM) de Manlleu. 

El dijous 15 de març a les 9 h, tindrà lloc al Lab Manlleu la xerrada Líder 4.0 – Solucions humanes per la millora industrial. 

La xerrada anirà a càrrec de Llorenç Martín, de l’empresa de Manlleu Nextway, dedicada al desenvolupament del lideratge, el treball en equip i la comunicació activa. 

Aquesta segona sessió, en format cafè de treball, servirà per mostrar la vessant humana d’aquesta evolució, centrant-se en la importància del lideratge sota el prisma 4.0. Aquesta sessió està organitzada per Nextway i el Lab. Espai Coworking Manlleu. 

Les dues jornades són gratuïtes. Es demana prèvia inscripció: http://manlleu.cat/treballar/industrial/industria-40-a-osona.htm  

 


Imatges relacionades

180223 programa_líder_4.0.jpg
180223 programa_indústria_4.0.jpg

Data de modificació: 23/02/2018 14:53:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter